Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Rammemadrasser fra Stjernemadrassen
En rammemadrass er i prinsippet en komplett seng. Fjærene, stopningen og trekket på madrassen er spent fast på en ramme. Setter man ben eller bøyler på rammemadrassen er det en seng, eller man kan legge rammemadrassen i en vanlig seng. Stjernemadrassen produserer kvalitetsmadrasser i flere prisgrupper og vi produserer rammemadrasser med spesialmål. Har du en seng som har ukurante mål så skreddersyr vi madrasser til den.

 

Leo Lux rammemadrass

 

Leo Lux er en av de beste rammemadrassene i markedet når det gjelder liggekomfort og kvalitet. Stopning og fjærinnlegg er av ypperste klasse. Denne madrassen har kun én liggeflate og kan derfor ikke snues siden den er festet til en solid treramme. Sammen med ekstra underfjærer gir dette en god og stabil madrass. Leo Lux er den tykkeste og beste madrassen fra Stjernemadrassen.

Les mer om Leo Lux

 

Libra rammemadrass

 

Libra er en svært god rammemadrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum.Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. En madrass med svært god liggekomfort.

Les mer om Libra

Gemini rammemadrass

 

Gemini er en meget god rammemadrass. Gemini har pocket fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum. Gemini har et slitesterkt trekk i møbelstoff/polyesterstretch. En madrass med meget god liggekomfort og lang levetid. Madrassen leveres med ben eller bøyler.

Les mer om Gemini

Merkur rammemadrass

Mercur rammemadrass

 

Merkur rammemadrass leveres i standard størrelser og som spesialmål. Merkur dobbeltfjærende rammemadrass har pocket fjærsystem i toppen av rammemadrassen og Bonell fjærsystem som underfjæring. Stopningen i madrassen er polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. En rammemadrass med god liggekomfort og lang levetid. Leveres som standard med bøyle, men kan også leveres med ben.

Les mer om Merkur

Tellus rammemadrass

Tellus rammemadrassTellus rammemadrass har en tykkelse på 23 cm. Det følger i tillegg med en 6 cm overmadrass og bøyler. Madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. En rimelig og grei madrass.

Les mer om Tellus

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn