Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Merkur modellen fra StjernemadrassenMerkur-madrassen er en tykk og god madrass. Modellen Merkur har et Pocket fjærsystem som gir god støtte og trykkavlastning for kroppen. Stopningen er av et ordinært skummateriale. Trekket på madrassen er i et eksklusivt møbelstoff i lys grå farge, og med strech stoff i liggeflatene. Madrassen leveres i hardhetene medium og fast.

 

Merkur kontinental madrass

Mercur kontinental madrass

Merkur kontinentalseng er en rimelig seng av god kvalitet. Merkur kontinentalmadrass har Bonell fjærsystem i undermadrassen, og Pocket fjærsystem i hovedmadrassen. Stopningen i madrassene er polyeter skum, men i overmadrassen er det HR skum, som har bedre trykkavlastning enn vanlig skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff, i liggeflatene er det valgt et strechstoff. Dette er en madrass med god liggekomfort og lang levetid.

Leveres som standard med ben, men kan også leveres med sokkel. En meget bra kontinentalseng til deg som ønsker en rimelig kvalitetsmadrass.

Høyde uten overmadrass:
56 cm m/ben 15 cm

53 cm m/sokkel (gjelder kun senger med bredde 150 cm og 180 cm)

 

Merkur rammekontinental madrass

Mercur rammekontinental madrass

 

Merkur rammekontinental er en god seng til en fornuftig pris. Merkur dobbeltfjærende rammekontinental har Pocket fjærsystem i toppen av rammemadrassen og Bonell fjærsystem som underfjæring. Stopningen er i polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. Rammekontinental er en sammensatt seng av to dobbeltfjærende rammemadrasser som kobles sammen og har felles overmadrass. Merkur er en rammekontinental med god liggekomfort og lang levetid. Leveres som standard med ben, men kan også leveres med bøyle.

Høyde uten overmadrass:
24 cm pluss 15/23 cm ben

 

Merkur rammemadrass

Mercur rammemadrassMerkur rammemadrass leveres i standard størrelser og som spesialmål. Merkur dobbeltfjærende rammemadrass har pocket fjærsystem i toppen av rammemadrassen og Bonell fjærsystem som underfjæring. Stopningen i madrassen er polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. En rammemadrass med god liggekomfort og lang levetid. Leveres som standard med ben, men kan også leveres med bøyle.

Høyde uten overmadrass:
24 cm pluss 15/23 cm bein

Merkur vendbar madrass

Mercur vendbarmadrassMerkur vendbar madrass leveres i standard størrelser og som spesialmål. Merkur vendbar har Pocket fjærsystem og stopning i polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. En vendbar madrass med god liggekomfort og lang levetid.

Høyde uten overmadrass:
18 cmStoff og fargevalg

Merkur kommer i standard grått stoff

 Tilbehør

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn