Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 Historie

Den første madrassen ble produsert for ca 70 år siden av grunnleggeren Karl Emdal, en av møbel-pionerene i Sykkylven. Emdal startet i 30-årene med produksjon av overstoppede møbler, men gikk gradvis over til madrassproduksjon etter at han i 1945 kjøpte en madrassfabrikk i Oslo. Fabrikken flyttet han senere til Sykkylven. Ligg Godt AS, som fabrikken het den gang, laget flere typer madrasser. Den mest kjente var Stjernemadrassen, derav navnet i dag. I tillegg produserte bedriften fjærer i løs vekt, samt stol- og sofaputer. I putene var det fjærinnlegg, såkalt rekroinnlegg. Flere av møbelprodusentene i Sykkylven fikk nå slike puter i møblene sine. Siden den gang har det skjedd en vesentlig utvikling både når det gjelder materialer, teknikk og teknologi. Stjernemadrassen har hele tiden vært en vesentlig madrassprodusent i Norge. Rasjonalisering og modernisering har gjort bedriften til en solid bedrift med et bredt varespekter av kvalitetsmadrasser. Vår lange erfaring gir trygghet for deg som kunde!

Gammelt bilde Stjernemadrassen

 

Test av madrasser

Stjernemadrassen gir deg disse garantiene på våre Norskproduserte madrasser.

Stjernemadrassen lager kun kvalitetsmadrasser med lang levetid. Det er derfor vi kan gi deg 5 års totalgaranti og hele 15 års garanti mot fjærbrudd. Dette gir deg som kjøper en trygghet og sikkerhet om at produktet du kjøper er av ypperste kvalitet. Trekket (bolsteret) er sammenquiltet med fiberfill, noe som gir madrassen en behagelig overflate. Materialene er sertifiserte og inneholder ikke stoffer som kan gi helsefare. Alle våre madrasser leveres med strech stoff i liggeflatene. Dette for å få full utnyttelse av fjæringseffekten.

 

.

.

Her gir vi allikevel noen gode råd for å holde madrassen ren, hygienisk og forlenge levetiden enda litt lenger.

  • Vend madrassen både med hodeende/fotende og opp/ned for å få lik belastning over hele madrassen (gjerne hver gang du skifter sengetøy).

  • Benytt overmadrass for å beskytte trekket og fordi denne er enklere å holde ren.

  • Luft madrassen en gang iblant.

  • Støvsug madrassen regelmessig.

  • Alle overmadrasser bør luftes minimum hver 2. måned.

  • Latex skal ikke legges i sollys uten trekk.

  • Ben til rammemadrass bør trekkes til en gang iblant.

  • Husk også at når du kjøper en ny madrass kan den i de første ukene virke uvant å ligge på. Ryggen din er vant til noe annet og trenger tid til å venne seg til den nye madrassen.

Allergitest

Alle materialer i Stjernemadrassen er allergitestet. Det er ikke benyttet materialer som vil kunne gi skade på hverken helse eller natur.

Sigarettest

Alle Stjernemadrassene tilfredsstiller kravene til NS-ISO 8191-1 (SIGARETTESTEN)

Madrass  fjær

 


CertiPUR - En Helse- og Miljøgaranti for flexible skumplast

Med CertiPUR, har vi en standard med klare retningslinjer

 for helse- og miljø- risiko som gjelder for produksjon og avhending av fleksibel skumplast.

Skum som er i samsvar med CertiPUR er spesielt sertifisert for å være:

Les mer om CertiPur

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn