Hopp til innhold

Tellus modellen fra Stjernemadrassen

Tellus er en lavprismodell for den prisbevisste kjøper som ønsker en kombinasjon av lav pris og god kvalitet.Dette er en modell med Bonell fjærer som fjærsystem. Når man kjøper Tellus så følger det med overmadrass og bøyler på rammemadrasser, overmadrass og ben på kontinentalsenger. Vi har lagt oss på en kvalitet som er av de beste i lavprissegmentet. På madrassen Tellus er det 5 års reklamasjonsrett.

Hardhetsgraden på Tellus er medium.

 

Tellus kontinentalmadrass

Tellus kontinental madrass

Tellus kontinentalseng er tilgjengelig i størrelsene 150 x 200 cm og 180 x 200 cm. Tykkelsen på hovedmadrassen er 17 cm. Totalhøyden på sengen er 60 cm. Tellus-madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. Det følger med en 6 cm overmadrass og ben. En rimelig og grei madrass.

Høyde uten overmadrass:
55 cm m/ bein 15 cm

 

Tellus rammekontinental madrass

Tellus rammekontinental madrass

Tellus rammemakontinentalmadrass har en tykkelse på 23 cm. Det følger i tillegg med en 6 cm overmadrass og bøyler. Madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. En rimelig og grei madrass.

Høyde uten overmadrass:
23 cm pluss bøyler 23 cm/bein 15/23 cm

 

Tellus  rammemadrass

Tellus rammemadrass

Tellus rammemadrass har en tykkelse på 23 cm. Det følger i tillegg med en 6 cm overmadrass og bøyler. Madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. En rimelig og grei madrass.

Høyde uten overmadrass:
23 cm pluss bøyler 23 cm / bein 15/23 cm

 

Tellus vendbarmadrass

Telus vendbarmadrass

Tellus vendbarmadrass har en tykkelse på 17 cm. Madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. Det følger med en 6 cm overmadrass. En rimelig og grei madrass.

Høyde uten overmadrass:
17 cm

 

Stoff og fargevalg

Tellus har lys grå farge, med hvitt strech stoff i liggeflatene

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter