Hopp til innhold

Merkur modellen fra Stjernemadrassen

Merkur-madrassen er en tykk og god madrass. Modellen Merkur har et Pocket fjærsystem som gir god støtte og trykkavlastning for kroppen. Stopningen er av et ordinært skummateriale. Trekket på madrassen er i et eksklusivt møbelstoff i lys grå farge, og med strech stoff i liggeflatene.

 

Merkur kontinental madrass

Mercur kontinental madrass

Merkur kontinentalseng er en rimelig seng av god kvalitet. Merkur kontinentalmadrass har Bonell fjærsystem i undermadrassen, og Pocket fjærsystem i hovedmadrassen. Stopningen i madrassene er polyeter skum, men i overmadrassen er det HR skum, som har bedre trykkavlastning enn vanlig skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff, i liggeflatene er det valgt et strechstoff. Dette er en madrass med god liggekomfort og lang levetid.

Leveres som standard med sokkel, men kan også leveres med ben. En meget bra kontinentalseng til deg som ønsker en rimelig kvalitetsmadrass.

Høyde uten overmadrass:
53 cm m/sokkel

56 cm m/bein 15 cm

 

Merkur ramme kontinental madrass

Mercur rammekontinental madrass

Merkur rammekontinental er en god seng til en fornuftig pris. Merkur dobbeltfjærende rammekontinental har Pocket fjærsystem i toppen av rammemadrassen og Bonell fjærsystem som underfjæring. Stopningen er i polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. Rammekontinental er en sammensatt seng av to dobbeltfjærende rammemadrasser som kobles sammen og har felles overmadrass. Merkur er en rammekontinental med god liggekomfort og lang levetid. Leveres som standard med bøyler, men kan også leveres med ben.

Høyde uten overmadrass:
24 cm pluss 15/23 cm bein

 

Merkur rammemadrass

Mercur rammemadrass

Merkur rammemadrass leveres i standard størrelser og som spesialmål. Merkur dobbeltfjærende rammemadrass har pocket fjærsystem i toppen av rammemadrassen og Bonell fjærsystem som underfjæring. Stopningen i madrassen er polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. En rammemadrass med god liggekomfort og lang levetid. Leveres som standard med bøyle, men kan også leveres med ben.

Høyde uten overmadrass:
24 cm pluss 15/23 cm bein

Merkur vendbarmadrass

Mercur vendbarmadrass

Merkur vendbarmadrass leveres i standard størrelser og som spesialmål. Merkur vendbar har Pocket fjærsystem og stopning i polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. En rammemadrass med god liggekomfort og lang levetid.

Høyde uten overmadrass:
17 cm

 

Merkur tilbehør

hodegavl

Hodegavl til kontinental senger og rammemadrasser. Hodegavlen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Sengepuff

Sengepuff til kontinental senger, rammemadrasser og senger. Sengepuffen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Overmadrass med Embrace kjærne i madrassen

Ved å investere i en overmadrass forlenger man levetiden på hovedmadrassen og det er bedre hygienisk sett. En overmadrass gjør også liggeflaten myk og behagelig samtidig som den gjør renholdet lettere.

Les mer om overmadrasser

Bøyler

Bøyler til rammemadrasser
Bøyler fåes i 3 størrelser:
75 cm
90 cm
120 cm

Sammenkoblingsbeslag

Sammenkoblingsbeslag for rammemadrasser. Blir brukt på rammekontinentalmadrassene for å holde madrassen sammen så de ikke sklir fra hverandre.

Sengebunn

Sengebunn til å ha under en madrass i en seng. mange senger kommer uten bunner og en må derfor ha en sengebunn slik at madrassen ikke faller i gulvet.

 

 

Stoff og fargevalg

Merkur kommer i standard grått stoff

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter