Hopp til innhold

Leo Lux modellen fra Stjernemadrassen

Lux er en av de beste madrassene i markedet når det gjelder liggekomfort og kvalitet. Stopning og fjærinnlegg er av ypperste klasse.

Leo Lux har Pocket Activ sone fjærsystem som avlaster og stabiliserer kroppen for maksimal liggekomfort. Denne madrassen har en tykk og god stopning i talalay latex og sammen med en kvalitetsovermadrass i samme materiale vil det gi deg en fortreffelig liggekomfort. Et kraftig og eksklusivt trekk i møbelstoff/polyester-stretch gir en myk og behagelig liggekomfort, samt at madrassen fremstår som et møbel. Man trenger ikke dekke til madrassen, den ser faktisk fin ut. Madrassen leveres i 4 standardfarger og i hardhetene medium og fast. Det kan velges andre farger i vår stoffkolleksjon og madrassen kan bestilles som spesialmål, mot et tillegg i pris. Er du ute etter det beste innfor madrasser så velger du vår toppmodell Leo Lux! Leo Lux er madrass modellen for deg som vil ha det beste innen madrasser!

 

Leo Lux kontinental madrass

Leolux kontinental madrass

Leo Lux er en av de beste kontinentalmadrassene i markedet når det gjelder liggekomfort og kvalitet. Dette er en komplett seng.

Hovedmadrassen kan snues og har samme hardhet på begge sider. Man kan bestille madrassen med forskjellige hardheter på liggeflatene som for eksempel fast på høyre side og medium på venstre side. Leo Lux er den tykkeste og beste madrassen fra Stjernemadrassen.

En madrass for livsnytere eller for den som virkelig vil ligge godt!

Høyde uten overmadrass:
57 cm m/ sokkel
60 cm m/ bein 15 cm

 

Leo Lux rammekontinental madrass

LeoLux rammekontinental madrass

Leo Lux er en av de beste rammekontinentalene i markedet når det gjelder liggekomfort og kvalitet. Stopning og fjærinnlegg er av ypperste klasse. Rammekontinental er en sammensatt seng av dobbeltfjærende rammemadrasser som kobles sammen, og har felles overmadrass og trekk.

Høyde uten overmadrass:
25 cm pluss 15/23-cm bein

Leo Lux rammemadrass

Leo Lux rammemadrass

Leo Lux er en av de beste rammemadrassene i markedet når det gjelder liggekomfort og kvalitet. Stopning og fjærinnlegg er av ypperste klasse. Denne madrassen har kun én liggeflate og kan derfor ikke snues siden den er festet til en solid treramme. Sammen med ekstra underfjærer gir dette en god og stabil madrass. Leo Lux er den tykkeste og beste madrassen fra Stjernemadrassen.

Høyde uten overmadrass:
25 cm pluss 15/23-cm bein

Leo Lux vendbarmadrass

Leo Lux vendbarmadrass

Leo Lux er en av de beste vendbare madrassene i markedet når det gjelder liggekomfort og kvalitet. Stopning og fjærinnlegg er av ypperste klasse. Madrassen kan benyttes på begge sider og har samme hardhet på begge sider. Leo Lux er den tykkeste og beste madrassen fra Stjernemadrassen.

Høyde uten overmadrass:
19 cm

 

Leo Lux tilbehør

hodegavl

Hodegavl til kontinental senger og rammemadrasser. Hodegavlen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Sengepuff

Sengepuff til kontinental senger, rammemadrasser og senger. Sengepuffen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Overmadrass med Embrace kjærne i madrassenVed å investere i en overmadrass forlenger man levetiden på hovedmadrassen og det er bedre hygienisk sett. En overmadrass gjør også liggeflaten myk og behagelig samtidig som den gjør renholdet lettere.

Les mer om overmadrasser

Bøyler

Bøyler til rammemadrasser
Bøyler fåes i 3 størrelser:
75 cm
90 cm
120 cm

Sammenkoblingsbeslag

Sammenkoblingsbeslag for rammemadrasser. Blir brukt på rammekontinentalmadrassene for å holde madrassen sammen så de ikke sklir fra hverandre.

Sengebunn

Sengebunn til å ha under en madrass i en seng. mange senger kommer uten bunner og en må derfor ha en sengebunn slik at madrassen ikke faller i gulvet.

 

Stoff og fargevalg

Leo Lux kommer i disse fargekombinasjonene

      

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter