Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold 

Libra modellen fra Stjernemadrassen

 

Libra-madrassen er en tykk og god madrass. Den har Pocket Activ sone fjærsystem som gir kroppen en optimal ergonomisk støtte.

Stopningen i madrassen er av miljøskum. Trekket på madrassen er et kraftig og eksklusivt trekk i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. Madrassen leveres i 4 standardfarger og i hardhetene medium og fast. Det kan velges andre farger i vår stoffkolleksjon og madrassen kan bestilles som spesialmål, mot et tillegg i pris. En meget bra madrass som gir deg en riktig god natts søvn.

 

Libra kontinental madrass

Libra kontinetal

 

Libra er en svært god kontinentalmadrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem og stopning i miljøskum. Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. Dette er en seng med svært god liggekomfort og lang levetid. En kontinentalseng som svarer til forventningene. Blir levert med ben. Sokkel kan velges.

Høyde uten overmadrass:
60 cm m/ ben 15 cm
57 cm m/ sokkel (gjelder kun senger med bredde 150 cm og 180 cm)

 

Libra rammekontinental madrass

Libra rammekontinental

 

Libra er en svært god madrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum. Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. En madrass med svært god liggekomfort. Madrassen leveres som standard med ben, men kan også leveres med bøyler.

Høyde uten overmadrass:
25 cm pluss 15/23 cm ben

 

Libra rammemadrass

Libra rammemadrassLibra er en svært god rammemadrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum.Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. En madrass med svært god liggekomfort. Madrassen leveres som standard med ben, men kan også leveres med bøyler.

Høyde uten overmadrass:
25 cm pluss 15/23 cm ben


Libra vendbar madrass

Libra vendbar madrassLibra er en svært god vendbar madrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem og stopning i miljøskum. Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. En madrass med svært god liggekomfort.

Høyde uten overmadrass:
19 cm


 Stoff og fargevalg

Libra kommer i disse fargekombinasjonene

Cinema

           
              Col. 10 Winter                                               Col. 7 Antracit                                              Col. 2 Denim                                                Col. 57 Stone
Tilbehør

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn