Hopp til innhold

Gemini modellen fra Stjernemadrassen

Gemini-madrassen er en tykk og god madrass.

Modellen Gemini har et unikt Pocket fjærsystem med 10 mm kantstål som gir bedret kantstabilitet og en optimal og god støtte til kroppen. Stopningen i madrassen er av miljøskum. Trekket på madrassen er et kraftig og eksklusivt trekk i møbelstoff/polyesterstretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. Madrassen leveres i 4 standardfarger og i hardhetene medium og fast. Det kan velges andre farger i vår stoffkolleksjon og madrassen kan bestilles som spesialmål. En meget bra madrass som gir deg en riktig god natts søvn.

 

Gemini kontinental madrass

Gemini kontinental madrass

Gemini kontinentalseng er en komplett seng av meget god kvalitet. Gemini kontinentalmadrasser er dobbeltfjærende med vårt unike Pocket fjærsystem med 10 mm kantstål for bedret sidestabilitet i både hovedmadrassen og undermadrassen. Stopning i miljøskum. Slitesterkt trekk i møbelstoff/polyester-stretch. En seng med meget god liggekomfort og lang levetid. En kontinentalseng som svarer til forventningene. Blir levert med sokkel. Ben kan velges.

Høyde uten overmadrass:
57 cm m/ sokkel
60 cm m/ bein 15 cm

 

Gemini rammekontinental madrass

Gemini rammekontinental madrass

Gemini er en meget god rammekontinental. Gemini har Pocket fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum. Rammekontinental er en sammensatt seng av dobbeltfjærende rammemadrasser som kobles sammen, og har felles overmadrass og trekk. Gemini har et slitesterkt trekk i møbelstoff/polyester-stretch. En madrass med god liggekomfort og lang levetid. Madrassen leveres med ben eller bøyler.

Høyde uten overmadrass:
25 cm pluss 15/23 cm bein

Gemini rammemadrass

Gemini rammemadrass

Gemini er en meget god rammemadrass. Gemini har pocket fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum. Gemini har et slitesterkt trekk i møbelstoff/polyesterstretch. En madrass med meget god liggekomfort og lang levetid. Madrassen leveres med ben eller bøyler.

Høyde uten overmadrass:
25 cm pluss 15/23 cm bein

Gemini vendbarmadrass

Gemini vendbarmadrass

Gemini er en meget god vendbar madrass. Gemini vendbar madrass har et unikt Pocket fjærsystem med 10 mm kantstål for bedre sidestabilitet og stopning i miljøskum. Gemini har et slitesterkt trekk i møbelstoff/polyesterstretch. En madrass med meget god liggekomfort og lang levetid.

Høyde uten overmadrass:
20 cm

 

Gemini tilbehør

hodegavl

Hodegavl til kontinental senger og rammemadrasser. Hodegavlen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Sengepuff

Sengepuff til kontinental senger, rammemadrasser og senger. Sengepuffen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Overmadrass med Embrace kjærne i madrassen

Ved å investere i en overmadrass forlenger man levetiden på hovedmadrassen og det er bedre hygienisk sett. En overmadrass gjør også liggeflaten myk og behagelig samtidig som den gjør renholdet lettere.

Les mer om overmadrasser

Bøyler

Bøyler til rammemadrasser
Bøyler fåes i 3 størrelser:
75 cm
90 cm
120 cm

Sammenkoblingsbeslag

Sammenkoblingsbeslag for rammemadrasser. Blir brukt på rammekontinentalmadrassene for å holde madrassen sammen så de ikke sklir fra hverandre.

Sengebunn

Sengebunn til å ha under en madrass i en seng. mange senger kommer uten bunner og en må derfor ha en sengebunn slik at madrassen ikke faller i gulvet.

 

 

Stoff og fargevalg

Gemini kommer i disse fargekombinasjonene

        

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter