Hopp til innhold

Stjernemadrassen produkter

Valg av madrass

Når man skal velge madrass så må man tenke over flere faktorer før man velger type madrass. En seng som brukes av og til behøver ikke å være av den ypperste kvaliteten, men en seng man skal sove i hver natt bør man virkelig tenke over om man vil investere i bedre søvn og helse. Man kjøper gjerne en ny bil til mange hundre tusen som man tilbringer nokså liten tid i sammenlignet med investeringen. Man tilbringer ca 1/3 av hvert døgn i sengen. Derfor er det viktig å investere i en god madrass som passer perfekt til kroppen. Ved å velge riktig madrass får man god søvn og mer overskudd i hverdagen.

 

Valg av modeller

Foran våre norskproduserte modeller har vi et lite Norgeskart. Dette for å vise at disse produktene er ekte Norskprodusert håndarbeid som vi er stolt av å kunne selge til kvalitetsbeviste kunder. Disse kvalitets madrassene er laget av dyktige håntverkere som setter kvalitet foran alt.

Alle våre madrasser er produsert i Norge med unntak av modellen Tellus. Tellus er et produkt produsert av våres sammarbeidspartnere i utlandet. Vi har derfor et godt produkt i lavprissegmentet også

Vi har en rekke madrassmodeller i vår kolleksjon. Det er alt fra rimelige madrasser som modellen Tellus for den prisbevisste kjøper som ønsker en kombinasjon av lav pris og god kvalitet til modellen Leo Lux er en av de beste madrassene i markedet når det gjelder liggekomfort, kvalitet og pris.

 

Støtte

En god madrass skal støtte kroppen på alle punkter og holde ryggsøylen mest mulig i samme posisjon som den er i oppreist stilling. Når du velger madrass så husk at den skal gi kroppen din hvile, ellers vil musklene arbeide hele natten - og du våkner stiv og støl i stedet for uthvilt og klar for en ny dag. Du bør derfor tenke deg nøye om hvilken hardhet som passer for nettopp deg.

Våre madrasser har som pekefingerregel disse vektinndelingene:

Myk = for personer som er lange og tynne eller som liker å ligge svært mykt.

Medium = for personer opp til mellom 90-95 kg.

Fast = for personer over 95 kg eller for de som liker å ligge hardt.

 .

Komfort

Madrassen behøver ikke være hard som en fjøl for å være sunn for deg, selv om en del foretrekker en fast madrass. I dag produserer Stjernemadrassen madrasser som kombinerer en myk og bløt følelse med tilstrekkelig støtte for kroppen. Plass Velg en madrass som gir deg plass nok til at du kan bevege deg fritt og uhemmet i søvnen. Dette er særlig viktig når du deler sengen med din partner. Alle de tre overnevnte punktene er med på å avgjøre liggekomforten på madrassen.

.

Plass

Velg en madrass som gir deg plass nok til at du kan bevege deg fritt og uhemmet i søvnen. Dette er særlig viktig når du deler sengen med din partner. Alle de tre overnevnte punktene er med på å avgjøre liggekomforten på madrassen.

.

Madrassoppbygging

Her ser dere et tverrsnitt av en rammemadrassen fra Stjernemadrassen.

 

Tilbehør

Hodegavl til kontinental senger og rammemadrasser. Hodegavlen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Sengepuff til kontinental senger, rammemadrasser og senger. Sengepuffen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Ved å investere i en overmadrass forlenger man levetiden på hovedmadrassen og det er bedre hygienisk sett. En overmadrass gjør også liggeflaten myk og behagelig samtidig som den gjør renholdet lettere.

Les mer om overmadrasser

.

Bøyler til rammemadrasser
Bøyler fåes i 3 størrelser:
75 cm
90 cm
120 cm

.

Sammenkoblingsbeslag for rammemadrasser. Blir brukt på rammekontinentalmadrassene for å holde madrassen sammen så de ikke sklir fra hverandre.

Sengebunn til å ha under en madrass i en seng. mange senger kommer uten bunner og en må derfor ha en sengebunn slik at madrassen ikke faller i gulvet.

.

.

Hygieneduk er en vokset duk som hindrer vesker å trenge ned i madrassen.

 

 

Stoff og fargevalg

     


.

Madrass typer

Mercur vendbar madrass

Mercur rammemadrass

Mercur rammekontinentalmadrass

Mercur kontinentalmadrass

 

Vendbar madrass

En vendbar madrass er en enkel madrass med et fjærsystem i midten som er pålimt stopning og påtrukket et madrasstrekk. Alle vendbare madrasser fra Stjernemadrassen har lik hardhet på begge sider. Dette for å gi like god støtte og komfort uavhengig av hvilken side man bruker.

Les mer om vendbare madrasser

Rammemadrass

En rammemadrass er i prinsippet en komplett seng. Fjærene, stopningen og trekket på madrassen er spent fast på en ramme. Setter man ben eller bøyler på rammemadrassen er det en seng, eller man kan

Les mer om rammemadrasser

Rammekontinental

En rammekontinental er to rammemadrasser som er koblet sammen med koblingsbeslag og har en felles overmadrass over. Man kan velge to separate overmadrasser om man foretrekker det. Leveres med

Les mer om ramme kontinental madrasser

Kontinentalmadrass/kontinentalseng

Kontinental madrass er en komplett sengeløsning som består av to rammemadrasser, to vendbare madrasser med helt trekk og en overmadrass. Kunden velger selv hvilken hardhet madrassene skal ha på venstre og høyre side. Leveres med sokkel, men ben kan velges om man foretrekker det i stedet for sokkel.

Les mer om kontinentalmadrasser

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter