Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Rammekontinental madrasser fra StjernemadrassenEn rammekontinental er to rammemadrasser som er koblet sammen med koblingsbeslag og har en felles overmadrass over. Man kan velge to separate overmadrasser om man foretrekker det. Leveres med ben, men bøyler kan velges om man foretrekker det i stedet for ben. Stjernemadrassen produserer kvalitetsmadrasser i flere prisgrupper og vi produserer rammekontinental madrasser med spesialmål. Har du en seng som har ukurante mål så skreddersyr vi madrasser til den.

 

.

Leo Lux rammekontinental madrass

Leo Lux rammekontinental madrass

 

Leo Lux er en av de beste rammekontinentalene i markedet når det gjelder liggekomfort og kvalitet. Stopning og fjærinnlegg er av ypperste klasse. Rammekontinental er en sammensatt seng av dobbeltfjærende rammemadrasser som kobles sammen, og har felles overmadrass og trekk.

Les mer om Leo Lux

Libra rammekontinental madrass

 

Libra er en svært god madrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum. Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. En madrass med svært god liggekomfort.

Les mer om Libra

Gemini rammekontinental madrass

 

Gemini er en meget god rammekontinental. Gemini har Pocket fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum. Rammekontinental er en sammensatt seng av dobbeltfjærende rammemadrasser som kobles sammen, og har felles overmadrass og trekk. Gemini har et slitesterkt trekk i møbelstoff/polyester-stretch. En madrass med god liggekomfort og lang levetid. Madrassen leveres med ben eller bøyler.

Les mer om Gemini

Merkur rammekontinental madrass

Mercur ramme kontinental madrass

 

Merkur rammekontinental er en god seng til en fornuftig pris. Merkur dobbeltfjærende rammekontinental har Pocket fjærsystem i toppen av rammemadrassen og Bonell fjærsystem som underfjæring. Stopningen er i polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. Rammekontinental er en sammensatt seng av to dobbeltfjærende rammemadrasser som kobles sammen og har felles overmadrass. Merkur er en rammekontinental med god liggekomfort og lang levetid. Leveres som standard med bøyler, men kan også leveres med ben.

Les mer om Merkur

.

Tellus rammekontinental madrass

Tellus rammekontinental madrass

 

Tellus rammemadrass har en tykkelse på 23 cm. Det følger i tillegg med en 6 cm overmadrass og bøyler. Madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. En rimelig og grei madrass.

Les mer om Tellus

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn