Hopp til innhold

Libra modellen fra Stjernemadrassen

Libra-madrassen er en tykk og god madrass. Den har Pocket Activ sone fjærsystem som gir kroppen en optimal ergonomisk støtte.

Stopningen i madrassen er av miljøskum. Trekket på madrassen er et kraftig og eksklusivt trekk i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. Madrassen leveres i 4 standardfarger og i hardhetene medium og fast. Det kan velges andre farger i vår stoffkolleksjon og madrassen kan bestilles som spesialmål, mot et tillegg i pris. En meget bra madrass som gir deg en riktig god natts søvn.

 

Libra kontinental madrass

Libra kontinental madrass

Libra er en svært god kontinentalmadrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem og stopning i miljøskum. Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. Dette er en seng med svært god liggekomfort og lang levetid. En kontinentalseng som svarer til forventningene. Blir levert med sokkel. Ben kan velges.

Høyde uten overmadrass:
57 cm m/ sokkel
60 cm m/ bein 15 cm

 

Libra rammekontinental madrass

Libra rammekontinental madrass

Libra er en svært god madrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum. Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. En madrass med svært god liggekomfort.

Høyde uten overmadrass:
25 cm pluss 15/23 cm bein

 

Libra rammemadrass

Libra rammemadrass

Libra er en svært god rammemadrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum.Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. En madrass med svært god liggekomfort.

Høyde uten overmadrass:
25 cm pluss 15/23 cm bein

Libra vendbarmadrass

Libra vendbarmadrass

Libra er en svært god vendbar madrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem og stopning i miljøskum. Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. En madrass med svært god liggekomfort.

Høyde uten overmadrass:
20 cm

 

Libra tilbehør

hodegavl

Hodegavl til kontinental senger og rammemadrasser. Hodegavlen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Sengepuff

Sengepuff til kontinental senger, rammemadrasser og senger. Sengepuffen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Overmadrass med Embrace kjærne i madrassen

Ved å investere i en overmadrass forlenger man levetiden på hovedmadrassen og det er bedre hygienisk sett. En overmadrass gjør også liggeflaten myk og behagelig samtidig som den gjør renholdet lettere.

Les mer om overmadrasser

Bøyler

Bøyler til rammemadrasser
Bøyler fåes i 3 størrelser:
75 cm
90 cm
120 cm

Sammenkoblingsbeslag

Sammenkoblingsbeslag for rammemadrasser. Blir brukt på rammekontinentalmadrassene for å holde madrassen sammen så de ikke sklir fra hverandre.

Sengebunn

Sengebunn til å ha under en madrass i en seng. mange senger kommer uten bunner og en må derfor ha en sengebunn slik at madrassen ikke faller i gulvet.

 

 

Stoff og fargevalg

Libra kommer i disse fargekombinasjonene

      

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter