Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold.

Madrass typer

Mercur vendbar madrass

Mercur rammemadrass

Mercur rammekontinentalmadrass

Mercur kontinentalmadrass

Vendbar madrass

En vendbar madrass er en enkel madrass med et fjærsystem i midten som er pålimt stopning og påtrukket et madrasstrekk. Alle vendbare madrasser fra Stjernemadrassen har lik hardhet på begge sider. Dette for å gi like god støtte og komfort uavhengig av hvilken side man bruker.


Les mer om vendbare madrasser

Rammemadrass

En rammemadrass er i prinsippet en komplett seng. Fjærene, stopningen og trekket på madrassen er spent fast på en ramme. Setter man ben eller bøyler på rammemadrassen er det en seng, eller man kan legge rammemadrassen i en vanlig seng.Les mer om rammemadrasser

Rammekontinental

En rammekontinental er to rammemadrasser som er koblet sammen med koblingsbeslag og har en felles overmadrass over. Man kan velge to separate overmadrasser om man foretrekker det. Leveres med ben, men sokkel kan velges om man foretrekker det i stedet for ben.


Les mer om ramme kontinental madrasser

Kontinentalmadrass/kontinentalseng

Kontinental madrass er en komplett sengeløsning som består av to rammemadrasser, to vendbare madrasser med helt trekk og en overmadrass. Kunden velger selv hvilken hardhet madrassene skal ha på venstre og høyre side. Leveres med ben, men sokkel kan velges om man foretrekker det i stedet for ben.

Les mer om kontinentalmadrasser

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn