Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Gemini modellen fra Stjernemadrassen

 

Gemini-madrassen er en tykk og god madrass.

Modellen Gemini har et unikt Pocket fjærsystem med 10 mm kantstål som gir bedret kantstabilitet og en optimal og god støtte til kroppen. Stopningen i madrassen er av miljøskum. Trekket på madrassen er et kraftig og eksklusivt trekk i møbelstoff/polyesterstretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. Madrassen leveres i 4 standardfarger og i hardhetene medium og fast. Det kan velges andre farger i vår stoffkolleksjon og madrassen kan bestilles som spesialmål. En meget bra madrass som gir deg en riktig god natts søvn.

 

Gemini kontinental madrass

 

Gemini kontinentalseng er en komplett seng av meget god kvalitet. Gemini kontinentalmadrasser er dobbeltfjærende med vårt unike Pocket fjærsystem med 10 mm kantstål for bedret sidestabilitet i både hovedmadrassen og undermadrassen. Stopning i miljøskum. Slitesterkt trekk i møbelstoff/polyester-stretch. En seng med meget god liggekomfort og lang levetid. En kontinentalseng som svarer til forventningene. Blir levert med sokkel. Ben kan velges.

Høyde uten overmadrass:
57 cm m/ sokkel
60 cm m/ bein 15 cm

 

Gemini rammekontinental madrass

 

Gemini er en meget god rammekontinental. Gemini har Pocket fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum. Rammekontinental er en sammensatt seng av dobbeltfjærende rammemadrasser som kobles sammen, og har felles overmadrass og trekk. Gemini har et slitesterkt trekk i møbelstoff/polyester-stretch. En madrass med god liggekomfort og lang levetid. Madrassen leveres med ben eller bøyler.

Høyde uten overmadrass:
25 cm pluss 15/23 cm bein

 

Gemini rammemadrass

 

Gemini er en meget god rammemadrass. Gemini har pocket fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem i underfjæringen, stopning i miljøskum. Gemini har et slitesterkt trekk i møbelstoff/polyesterstretch. En madrass med meget god liggekomfort og lang levetid. Madrassen leveres med ben eller bøyler.

Høyde uten overmadrass:
25 cm pluss 15/23 cm bein

Gemini vendbar madrass

 

Gemini er en meget god vendbar madrass. Gemini vendbar madrass har et unikt Pocket fjærsystem med 10 mm kantstål for bedre sidestabilitet og stopning i miljøskum. Gemini har et slitesterkt trekk i møbelstoff/polyesterstretch. En madrass med meget god liggekomfort og lang levetid.

Høyde uten overmadrass:
20 cm

 


 Stoff og fargevalg

Gemini kommer i disse fargekombinasjonene

        Tilbehør

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn