Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Overmadrasser fra Stjernemadrassen

 

Stjernemadrassen produserer kvalitetsmadrasser av så høy kvalitet at man ikke behøver en overmadrass for liggekomforten sin skyld. Men ved å investere i en overmadrass forlenger man levetiden ytterligere noen år og det er bedre hygienisk sett. En overmadrass gjør også liggeflaten myk og behagelig samtidig som den gjør renholdet lettere. Stjernemadrassen anbefaler at man i madrasser med Pocket fjærsystem benytter tynne overmadrasser eller latex overmadrasser. 

 

Ved å investere i en overmadrass forlenger man levetiden på hovedmadrassen og det er bedre hygienisk sett. En overmadrass gjør også liggeflaten myk og behagelig samtidig som den gjør renholdet lettere:

Forlenget levetid. En overmadrass fra Stjernemadrassen forlenger levetiden til hovedmadrassen.
God hygiene. Overmadrasser er lette å holde rene og gir dermed bedre hygiene.
Behagelig liggekomfort. En overmadrass gjør liggeflaten myk og behagelig.

 

Tellus skum overmadrass er en rimelig overmadrass i skum, beregnet på sporadisk bruk.

Merkur overmadrass er en noe dyrere variant med 32 kg HR skum. Denne overmadrassen har god spenst og er godt egnet til daglig bruk.

45 kg HR skum er en overmadrass beregnet på den kresne brukeren som ønsker en overmadrass som konkurrerer i toppen blant overmadrasser i skum. Denne har høy spenst, meget god liggekomfort og lang levetid.

 

Overmadrass med Talalay latex

Talalay latex er en eksklusive latex overmadrass. Stjernemadrassen bruker kun Talalay lateks som er kjent som den beste på markedet, og er fremstilt i en patentert prosess. Latex overmadrass gir en helt spesiell og myk liggekomfort, har god fuktighetstransport og virker svalende om sommeren og lunende om vinteren.

 
 

 

 

  

* Alle overmadrasser bør forøvrig luftes minst en gang hver 2. måned (hygiene, lukt, svette). Trekkene kan vaskes på 40 grader i vaskemaskinen.


CertiPUR® - En Helse- og Miljøgaranti for flexible skumplast

Med CertiPUR, har vi en standard med klare retningslinjer

 for helse- og miljø- risiko som gjelder for produksjon og avhending av fleksibel skumplast.

Skum som er i samsvar med CertiPUR er spesielt sertifisert for å være:

Les mer om CertiPur

 
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn