Mercur modellen fra Stjernemadrassen

Norges flagg og kart

Mercur-madrassen er en tykk og god madrass. Modellen Mercur har et Pocket fjærsystem som gir god støtte og trykkavlastning for kroppen. Stopningen er av et ordinært skummateriale. Trekket på madrassen er i et eksklusivt møbelstoff i lys grå farge, og med strech stoff i liggeflatene.

 

Mercur kontinental madrass

Mercur kontinental madrass

Mercur kontinentalseng er en rimelig seng av god kvalitet. Mercur kontinentalmadrass har Bonell fjærsystem i undermadrassen, og Pocket fjærsystem i hovedmadrassen. Stopningen i madrassene er polyeter skum, men i overmadrassen er det HR skum, som har bedre trykkavlastning enn vanlig skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff, i liggeflatene er det valgt et strechstoff. Dette er en madrass med god liggekomfort og lang levetid.

Leveres som standard med sokkel, men kan også leveres med ben. En meget bra kontinentalseng til deg som ønsker en rimelig kvalitetsmadrass.

 

Mercur ramme kontinental madrass

Mercur rammekontinental madrass

Mercur rammekontinental er en god seng til en fornuftig pris. Mercur dobbeltfjærende rammekontinental har Pocket fjærsystem i toppen av rammemadrassen og Bonell fjærsystem som underfjæring. Stopningen er i polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. Rammekontinental er en sammensatt seng av to dobbeltfjærende rammemadrasser som kobles sammen og har felles overmadrass. Mercur er en rammekontinental med god liggekomfort og lang levetid. Leveres som standard med bøyler, men kan også leveres med ben.

 

Mercur rammemadrass

Mercur rammemadrass

Mercur rammemadrass leveres i standard størrelser og som spesialmål. Mercur dobbeltfjærende rammemadrass har pocket fjærsystem i toppen av rammemadrassen og Bonell fjærsystem som underfjæring. Stopningen i madrassen er polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. En rammemadrass med god liggekomfort og lang levetid. Leveres som standard med bøyle, men kan også leveres med ben.

 

Mercur vendbarmadrass

Mercur vendbarmadrass

Mercur vendbarmadrass leveres i standard størrelser og som spesialmål. Mercur vendbar har Pocket fjærsystem og stopning i polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. En rammemadrass med god liggekomfort og lang levetid.

 

Mercur tilbehør

hodegavl

Hodegavl til kontinental senger og rammemadrasser. Hodegavlen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Sengepuff

Sengepuff til kontinental senger, rammemadrasser og senger. Sengepuffen er trukket i samme møbelstoff som madrassene

Overmadrass med Embrace kjærne i madrassen

Ved å investere i en overmadrass forlenger man levetiden på hovedmadrassen og det er bedre hygienisk sett. En overmadrass gjør også liggeflaten myk og behagelig samtidig som den gjør renholdet lettere.

Les mer om overmadrasser

Bøyler

Bøyler til rammemadrasser

Bøyler fåes i 3 størrelser:

75 cm

90 cm

120 cm

Sammenkoblingsbeslag

Sammenkoblingsbeslag for rammemadrasser. Blir brukt på rammekontinentalmadrassene for å holde madrassen sammen så de ikke sklir fra hverandre.

Sengebunn

Sengebunn til å ha under en madrass i en seng. mange senger kommer uten bunner og en må derfor ha en sengebunn slik at madrassen ikke faller i gulvet.

 

 

Stoff og fargevalg

Mercur kommer i standard grått stoff

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter